Sparebanken Møre får ny banksjef for personmarked

Andreas Ugelvik Kanestrøm er ansatt som banksjef for personmarked i Sparebanken Møres avdeling i Molde. 
NYANSATT: Andreas Ugelvik Kanestrøm startet i stillingen som banksjef for personmarked i Sparebanken Møre, avdeling Molde 2. mai. | Foto: Sparebanken Møre
NYANSATT: Andreas Ugelvik Kanestrøm startet i stillingen som banksjef for personmarked i Sparebanken Møre, avdeling Molde 2. mai. | Foto: Sparebanken Møre

Andreas Ugelvik Kanestrøm startet i Sparebanken Møre i januar som assisterende banksjef. Han kom da fra banksjefstilling i Sparebank 1 Nordmøre. Nå tar han over rollen som banksjef etter Finn Tangen som har valgt å gå over i en annen stilling i Sparebanken Møre. 

– Andreas har 10 års erfaring innen bank- og finans, og vil bidra med både lederkompetanse, bred lokalkunnskap og et sterkt kundefokus. Molde og Romsdalen er viktige satsingsområder for oss, og vi har en klar målsetting om å ta en sterkere posisjon i denne delen av fylket. Vi har stor tro på at Andreas kan lede denne satsingen på en god måte, sier leder for divisjon personmarked i Sparebanken Møre, Elisabeth Blomvik, i en pressemelding. 

Avdeling Molde består av kontoret i Molde sentrum, på Aukra og på Midsund. I lederteamet har Andreas med seg Thomas Håbet, teamleder Midsund og Lene Røvik, teamleder Aukra. 

– Sparebanken Møre har et sterkt fagmiljø, og banken er tett på det som skjer i lokalmiljøet. Banken er en sentral bidragsyter til både idrett, kultur og næringsutvikling, og jeg gleder meg til å ta aktivt del i dette sammen med teamet vårt her i Molde, sier Kanestrøm.

Kanestrøm startet i stillingen som banksjef 2. mai 2023.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også