Tips og pressemeldinger kan sendes til: redaksjon@finanswatch.no


Magnus Eidem, redaktør

me@finanswatch.no
Mob.: 900 23 280

Magnus Eidem, født 1975, har over 14 års bakgrunn fra Dagens Næringsliv, hvor han jobbet med de fleste av avisens dekningsområder i løpet av tiden der, inkludert bank, finans og fintech. Magnus har it-teknologisk bakgrunn og har i tillegg studert ved juridisk fakultet ved Universitetet i Bergen.


Ida Oftebro, journalist

io@finanswatch.no
Mob.: 450 33 194

Ida Oftebro, født 1974, kom til Finanswatch fra Digi.no, der hun har vært redaktør. Ida har tidligere vært frontsjef og journalist i TU.no, og journalist i Inside Telecom og IT-avisen. Ida er utdannet ved Middlesex University i London, og har tatt tilleggsutdanning i økonomi og ledelse ved OsloMet.


Synnøve Prytz Berset, journalist

spb@finanswatch.no
Mob.: 980 97 312

Synnøve Prytz Berset, født 1977, kom til FinansWatch fra NemiTek hvor hun har jobbet som redaktør og deskansvarlig for flere bransjemedier, inkludert Maleren, Matindustrien, Byggdrifteren og Rørfag. Hun har tidligere også jobbet som lærer og frilansjournalist i ulike publikasjoner. Synnøve er utdannet ved blant annet City University of London og har en mastergrad i journalistikk.


Sebastian Holsen, journalist

sh@finanswatch.no
Mob.: 482 05 299

Sebastian Holsen, født 1985, kommer fra Smaalenenes Avis i Viken (Østfold) hvor han jobbet som nyhetsjournalist og hadde ansvar for videoproduksjon. Han har en mastergrad i journalistikk fra Høgskolen i Volda og har jobbet med tekst og video i NTB, NITO og BA tidligere.


Martin F. Kolden, journalist

mk@finanswatch.no
Mob.: 928 52 207

Martin F. Kolden, født 1992, er utdannet journalist og medieviter, med fordypning i blant annet politisk kommunikasjon. Han har tidligere jobbet som journalist i Asker og Bærums Budstikke.