Hun er ny kommunikasjonssjef i Sparebanken Møre

Trine Kvalheim begynner i ny jobb 8. august. 
Trine Kvalheim er ny kommunikasjonssjef i Sparebanken Møre.
Trine Kvalheim er ny kommunikasjonssjef i Sparebanken Møre.

Sparebanken Møre har ansatt Trine Kvalheim som ny kommunikasjonssjef. Hun har vært daglig leder i designbyrået Elle Melle i mange år, før hun startet som Kommunikasjonsdirektør i Helse Møre og Romsdal i 2012. I Helse Møre og Romsdal var hun medlem i ledergruppen og arbeidet med både intern- og eksternkommunikasjon. De siste tre årene har hun hatt ansvar for nasjonale IT-prosjekter i Solwr.

- Dette ser jeg frem til! Sparebanken Møre er en markant bedrift, og mitt inntrykk er at det er en inspirerende arbeidsplass med dyktige folk. Banken har en solid posisjon på Nordvestlandet og et tillitsvekkende og synlig samfunnsengasjement. Som regional bank spenner arbeidsområdet bredt og det trigger også nysgjerrigheten min, sier Kvalheim i en pressemelding fra banken.

- Vi er svært fornøyde med å få Trine med på laget. Som leder for den nyopprettede avdelingen Kommunikasjon og Samfunnsengasjement vil hun ha en sentral rolle i å synliggjøre bankens rolle som samfunnsbygger og selvstendig regional sparebank, sier administrerende direktør i Sparebanken Møre, Trond Nydal.

Trine starter i stillingen som Kommunikasjonssjef i Sparebanken Møre 8. august 2023. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også