Han skal lede bedriftsmarkedet i vest

Henrik Dønnum Roe rykker opp i Nordea, og blir leder for bedriftsmarkedet i vest. 
STIGER I GRADENE: Han har jobbet åtte år i Nordea, nå blir Henrik Dønnum Roe leder for bedriftsmarked i vest-regionen. | Foto: Nordea
STIGER I GRADENE: Han har jobbet åtte år i Nordea, nå blir Henrik Dønnum Roe leder for bedriftsmarked i vest-regionen. | Foto: Nordea

Henrik Dønnum Roe skal lede bedriftsmarkedet for Nordea i vest. Roe har jobbet i ulike roller for Nordea, med fokus på bedriftsmarkedet siste åtte år.

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått han i denne rollen. Gjennom sitt arbeid i forskjellige stillinger har Roe gitt verdifulle bidrag, og hans evne til å takle komplekse utfordringer vil fortsette å fremme utviklingen i regionen. Dette er et område i Norge med mange sterke aktører og næringer som har store ambisjoner om vekst og utvikling, sier Jon Brenden, leder for bedriftsmarkedet i Nordea Norge i en pressemelding.

Roe har tidligere erfaring fra både Orkla Health og Pierre Robert Group. Nå ser han frem til å møte nye utfordringer innen vestlandets næringsliv, som han kjenner godt.

– Vestland og Møre og Romsdal er to viktige eksportfylker med et mangfoldig næringsliv. De har sterke lokale industrier, spennende oppstartsmiljøer, industrialiseringsprosjekter og innovative klynger. Når vi også vurderer at næringslivet i vest står overfor en betydelig bærekraftig omstilling som gir både utfordringer og store muligheter, er det ingen tvil om at dette blir en spennende tid, sier Roe.

For Nordeas del får de håpe Roe skaper ROE (egenkapitalavkastning). Han tiltrer stillingen fra 1. august.

Girer opp med flere ansatte

Nordea kunne tidligere denne uken fortelle at de skal ansette 50 nye rådgivere over hele landet. Med andre ord girer de opp for å styrke sin satsing. 

Les mer: Skal ansette 50 nye rådgivere

Banken har gjort flere strategiske oppkjøp de siste årene, og har blant annet Danske Banks personmarkedsportefølje og Gjensidige Bank under beltet.

Del artikkel

Relaterte artikler

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også