Landkreditt Bank fornyer avtalen med Tietoevry Banking

Partene har inngått en langsiktig avtale for digitale løsninger.
TILLITSERKLÆRING: Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking fortsetter samarbeidet | Foto: Landkreditt
TILLITSERKLÆRING: Ole Laurits Lønnum i Landkreditt (til venstre) og Klaus Andersen i Tietoevry Banking fortsetter samarbeidet | Foto: Landkreditt

Tietoevry Banking har inngått avtale med Landkreditt Bank om leveranse av et bredt spekter av bankløsninger, inkludert kjernesystem for bank, kort - og betalingsløsninger, samt løsninger for bekjempelse av økonomisk kriminalitet.

Landkreditt Bank skal i kontraktsperioden migrere til Tietoevry Bankings moderniserte kjernebank. I den nye pressemeldingen, skriver de at det skal sikre at Landkreditt Bank får økt skalerbarhet, moderne høynivå api grensesnitt og hurtigere tilgang til ny innovasjon.

– Med den nye rammeavtalen med Tietoevry Banking gjøres en vesentlig investering i IT-løsninger som gjør at vi kan etterleve våre ambisjoner om videre vekst, med gode priser og brukeropplevelser i sentrum, sier Ole Laurits Lønnum, konsernsjef i Landkreditt.

Banken var også først ut med rentekutt denne våren, etter å ha levert et historisk godt resultat for 2023. I pressemeldingen skriver de at digitale løsninger spiller en nøkkelrolle i denne vekststrategien. Tietoevry Banking er også fornøyd med samarbeidet så langt.

– Det er en stor tillitserklæring at Landkreditt Bank igjen har valgt Tietoevry Banking som partner for en langsiktig avtale, sier Klaus Andersen, administrerende direktør i Tietoevry Banking.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også