Söderberg & Partners inngår avtale med Delta

I første omgang dreier samarbeidet seg om distribusjon av Depositumsgaranti til arbeidstakerorganisasjonen Deltas medlemmer. 
SAMARBEIDER: Inngår samarbeid om distribusjon av Depositumsgaranti. Her Håkon Lier Madsen fra Söderberg & Partners og Marit Solheim, nestleder i Delta. | Foto: Söderberg & Partners
SAMARBEIDER: Inngår samarbeid om distribusjon av Depositumsgaranti. Her Håkon Lier Madsen fra Söderberg & Partners og Marit Solheim, nestleder i Delta. | Foto: Söderberg & Partners

Söderberg & Partners har tilbudt Depositumsgaranti i det norske leiemarkedet siden 2010, og ser nå en økende etterspørsel i markedet, opplyser selskapet i en pressemelding. 

En depositumsgaranti innebærer at leietaker betaler en mindre engangskostnad i stedet for å binde opp penger på en depositumskonto. Produktet er høyaktuelt i segmentet for unge som skal ut i markedet og leie for første gang.

– Når vi ser dagens leiepriser, og vet at normal størrelse på et depositum er 3 - 6 måneders husleie, er vi overbevist om at dette vil bli godt mottatt blant eksisterende og potensielle medlemmer i Delta. En høyaktuell, og god løsning spesielt for studenter og unge arbeidstakere, sier Håkon Lier Madsen, Senior forsikringsmegler i Söderberg & Partners i meldingen. 

For Delta passer dette veldig godt med strategien om å ha attraktive medlemsfordeler. De ser et spesielt ansvar i å finne relevante fordeler for unge og lavtlønnede, ikke minst i dagens situasjon med dyrtid. 

– Med Depositumsgaranti får du mulighet til å leie bolig selv om du ikke har penger til depositum. Vi vet at to av tre opplever at depositum er en økonomisk utfordring. Dette tar Delta på alvor, og vi tilbyr derfor medlemmene våre en ny medlemsfordel som gjør det mulig å leie bolig, uten at du betaler og låser titusener i depositum, sier Marit Solheim, nestleder i Delta.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også