Fremtind bytter leverandør av veihjelp

Flytter veihjelpstjenestene fra aktører eid av konkurrentene til en aktør de selv eier en del av. 
Fremtind kutter alt samarbeid med Viking og Redgo og flytter alle veihjelpstjenester til SOS International. | Foto: SOS International
Fremtind kutter alt samarbeid med Viking og Redgo og flytter alle veihjelpstjenester til SOS International. | Foto: SOS International

Fremtind forsikring skriver i en pressemelding om at de flytter alle veihjelpstjenester til SOS International Norge. 

– Vi har til nå kjøpt nær 90 prosent av våre redningstjenester i Norge av Viking og RedGo, mens vi har brukt SOS International sporadisk på veihjelp utenlands. Nå flytter vi alle bilbergingstjenestene i Norge fra aktører som er eid av konkurrenter til et selskap vi selv har eierskap i, sier konsernsjef Turid Grotmoll i Fremtind.

Fremtind eier 23,9 prosent av aksjene i SOS International A/S, som har hovedkontor i Danmark. Det norske datterselskapet SOS Vehjelp eies 2/3 av SOS International og 1/3 av NAF. To svenske og ett dansk forsikringsselskap er også inne på eiersiden i selskapet.

Viking har If forsikring som største eier og Redgo eies av Gjensidige. 

I Norge har SOS Veihjelp et nettverk av 141 redningsstasjoner og 630 redningsbiler. I Oslo er enkelte av disse elektriske. 

Også vakttelefontjenesten for veihjelp flyttes fra Viking og Redgo til SOS Veihjelp. 

– Vi er svært fornøyde med SOS sine leveranser, og da vi i fjor sommer gikk inn som en av hovedeierne i selskapet så vi også muligheten for å benytte de som veihjelpsaktør i det norske markedet. Nå er vi der. Litt lenger frem i tid ser vi at dette eierskapet også kan åpne andre store muligheter i mobilitetsmarkedet, sier Grotmoll.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også