Gjensidige sponser herrelandslaget i fotball

Norges fotballforbund og Gjensidige inngår fireårig avtale. Skal sponse både topp- og breddefotball. 
Snart blir Gjensidige-logoen synlig på disse draktene. Her er landslagsspillerne Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland og Joshua King i juni 2022. | Foto: NTB
Snart blir Gjensidige-logoen synlig på disse draktene. Her er landslagsspillerne Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland og Joshua King i juni 2022. | Foto: NTB

Linkedin skriver Gjensidige at avtalen skal styrke både topp og bredde i fotballen, og at barn og unge skal engasjeres gjennom ulike konsepter og prosjekter. 

Med avtalen skal vekteren bli synlig både på og utenfor banen. Gjensidige blir også NFFs offisielle avsender av maskoter på utvalgte herre- og kvinnelandskamper.

Gjennom konseptet «Gjensidige gir tilbake» skal Norsk fotballforbund og Gjensidige sammen glede utvalgte grupper eller personer som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Gjensidige-logoen skal også profileres på tøy, pressevegger og arenareklame i forbindelse med landskamper.

- Gjennom samarbeidsavtalene våre ønsker vi blant annet å sette søkelys på de mange positive sidene ved å drive idrett. På den måten håper vi å motivere flest mulig til å være mer fysisk aktive. Det er en ny spennende generasjon med landslagsprofiler på vei opp og frem, og vi ønsker å være med og bidra til å styrke norsk fotball i årene som kommer. Gode forbilder og sterke prestasjoner er noe Gjensidige skal assosieres med, sier sponsorsjef i Gjensidige, Stian Grøstad på Linkedin.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også