Doblet omsetningen - passerte én milliard kroner

Signicat økte antall transaksjoner gjennom selskapets plattform med over 25 prosent i 2023. 
REKORD: Administrende direktør i Signicat, Asger Hattel. | Foto: Signicat
REKORD: Administrende direktør i Signicat, Asger Hattel. | Foto: Signicat

2023 ble en milepæl for Signicat. Det norske selskapet, som tilbyr tjenester innen digital identitet, passerte én milliard transaksjoner via selskapets plattform i fjor. Det er ny rekord, og en økning på over 25 prosent fra 2022. 

– Målet vårt om å gi kundene noe av verdi ved å bidra til en kraftig reduksjon av svindel og samtidig øke deres digitale kundekonvertering med en mer effektiv, raskere og sikrere digitale identitets-prosesser er fortsatt i fokus. Vi skaper unik verdi ved å sørge for rask og sikker verifisering av kunder og kundekjennskap og tilby den beste prosessen for registrering, planlegging, autentisering og digital signering til klientene våre, sier administrerende direktør, Asger Hattel i en pressemelding. 

Selskapet, som blant annet har DNB, Nordea og SDC på kundelisten, omsatte for over én milliard norske kroner i 2023. Det er nær en dobling fra omsetningen i 2022 som var på 543 millioner kroner. 

– Vi er stolte over å ha nådd en omsetning på over én milliard kroner. Vi opplevde å nå mange forretningsmessige og teknologiske milepæler i 2023, fortsetter Hattel. 

Planlegger nye lanseringer

Signicat opplyser at selskapet planlegger å lansere flere nye løsninger i 2024. Deriblant verktøy som skal bidra til å oppdage svindelforsøk på et tidligere stadie. 

–Vi synes det er interessant å se hvordan generativ kunstig intelligens har blitt så tilgjengelig for allmennheten. Signicat har jobbet med KI i flere år, blant annet for å oppdage svindel og svindelforsøk. Vi jobber kontinuerlig med kunstig intelligens og produktutvikling, slik at vi kan tilby globale løsninger som kombinerer høy gjennomføringsgrad med etterlevelse av våre kunders regulatoriske krav. Det ligger i DNA-et til Signicat å hjelpe kundene våre å håndtere deres nåværende og fremtidige utfordringer, sier Norgesjef i Signicat, Petter Iversen i pressemeldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også