SDC får ny områdedirektør

SDC har ansatt Kristina Søndberg som direktør for nytt forretningsområde. 
NYANSATT: – Samarbeid og fokus på kundereisen skal hjelpe oss å lykkes, sier ny områdedirektør Kristina Søndberg i SDC. | Foto: SDC
NYANSATT: – Samarbeid og fokus på kundereisen skal hjelpe oss å lykkes, sier ny områdedirektør Kristina Søndberg i SDC. | Foto: SDC

Søndberg, som skal lede det nyetablerte forretningsområdet «Business Excellence» i SDC, har bakgrunn fra Coloplast, RSA, Novo Nordisk/NNIT og Microsoft. 

I sin nye stilling får hun ansvaret for SDCs prosesser og prosjektgjennomføring med utgangspunkt i organisasjonens nylig vedtatte Strategi 2025. 

– Vi har et ansvar for å sikre at SDC kan opprettholde konkurransefortrinn og utviklingskraft og styrke markedsposisjonen. Vi har derfor etablert et nytt Business Excellence-område, som med Kristina i spissen setter ytterligere fokus på å sikre økt profesjonalisering og samarbeid på tvers av SDC-fellesskapet, samt å oppnå organisatoriske synergier og forenklinger, sier administrerende direktør Torben Finnemann i SDC i en pressemelding. 

Etter noen få dager på sitt nye kontor i Ballerup oppsummerer Kristina Søndberg starten hos SDC slik:

– Så langt har jeg møtt noen veldig engasjerte kolleger som jeg gleder meg til å bli kjent med. Som leder er jeg en stor tilhenger av åpenhet, samarbeid, verdibasert ledelse og dialog, og jeg vil gjøre mitt beste for å sikre at mine nye kolleger, og spesielt mitt nærmeste team, raskt vil gjenkjenne disse verdiene i meg, sier Søndberg, og legger til at hun faglig sett alltid har vært opptatt av å skape fokus på hele kundereisen, effektiv gjennomføring og maksimal verdiskaping eksternt og internt. 

– Jeg er også overbevist om at at et sterkt tverrfunksjonelt samarbeid er nødvendig for å lykkes. Med den nye strategien strategi som SDC har lansert, vil det være fokus på å jobbe med disse områdene. Jeg ser på dette som en spennende utfordring og en stor mulighet for meg til å bruke alle de verktøyene jeg har lært og tilegnet meg gjennom karrieren. Jeg gleder meg til å ta på meg arbeidshanskene, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også