SDC samler all digital signering hos Signicat

De to selskapene har samarbeidet i flere år om digital dokumentsignering. Nå utvides og forlenges samarbeidet. 
Petter Iversen, Norges-sjef i Signicat og Sille Stener, Områdedirektør i SDC. | Foto: SDC
Petter Iversen, Norges-sjef i Signicat og Sille Stener, Områdedirektør i SDC. | Foto: SDC

SDCs åpne kjernebankplattform muliggjør integrasjon av tredjepartsløsninger som denne, noe som bidrar til mer kostnadseffektiv utvikling og dermed styrket konkurranseevne hos både SDC og kundene, uttaler områdedirektør for digitale kanaler Sille Stener i SCC i en pressemelding. 

– Med Signicat som leverandør har vi i flere år kunnet tilby finansinstitusjonene en compliant, sikker og kostnadseffektiv signeringsløsning for kundedokumenter, sier hun. 

Løsningen heter SigningOne og muliggjør, via integrasjon med blant annet BankID og MitID, en trygg og sikker dokumentsignering for finansinstitusjonenes kunder, forklarer hun. 

– Enkelt sagt er SigningOne motoren bak det digitale signaturrommet i bankkundenes nett- og mobilbank – en motor som gjør det mulig å hente dokumenter fra flere tilbydere og systemer for digital signering, sier Stener.

Norges-sjef Petter Iversen i Signicat er fornøyd over samarbeidet med et selskap som har kunder i flere Norge, Danmark, Sverige og Færøyene. 

– SigningOne er et av de tekniske flaggskipene hos Signicat, og vi er virkelig stolte over at en sterk partner som SDC har valgt å konsolidere signeringer for alle sine finansinstitusjoner over hele Norden med oss - og dermed bidrar til å styrke den fortsatte utviklingen av signeringsplattformen vår, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også