Fair Group utvider i Norden

Inkassoselskapet skal gjennom 2024 og 2025 etablere virksomhet i Sverige, Danmark og Finland
ESKALERER: Fair Group, med Marius Wærsten (t.v.) og Marius Gylseth i spissen, forteller at de nå skal etablere seg i hele Norden. | Foto: Moment Studio/Fair Group
ESKALERER: Fair Group, med Marius Wærsten (t.v.) og Marius Gylseth i spissen, forteller at de nå skal etablere seg i hele Norden. | Foto: Moment Studio/Fair Group

I en pressemelding forteller Fair Group at de siden oppstarten har jobbet med å gjøre fakturadistribusjon mer bærekraftig og inkasso mer rettferdig. De skriver at de, som en foregangsaktør for lavere salærer, ny inkassolov og en utradisjonell måte å drive innfordring på, nå har blitt et av Norges største inkassoselskap målt i antall oppdrag. 

Som et resultat av dette, forteller de nå at Marius Gylseth og Marius Wærsten har fått ansvar for å etablere selskapet i resten av Norden.

- Dette er en spennende tid for Fair. Vår vekst i Norge har lagt grunnlaget for denne ekspansjonen og det er ingen tvil om at Gylseth og Wærsten er de rette personene til å lede oss inn i en ny fase, sier konsernsjef, Christian Aandalen.

Gylseth og Wærsten har allerede begynt arbeidet med å etablere Fair i Sverige.

- Vi ser et stort potensial i det svenske markedet. Våre erfaringer fra Norge har forberedt oss godt, og vi ser frem til å bygge sterke forretningsforbindelser her, forteller Wærsten, som kommer til å lede Fair Collection. Marius Gylseth inntar rollen som daglig leder i Fair Distribution. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også