Banktjenester i utlandet – Bueno Group utvider

Bueno Group skalerer og utvider styret i første del. Det norske selskapet leverer banktjenester mot feriehus.
Styret til Bueno Group fra venstre: Bård Fladvad, John A. Hegrenes og Tom Rimestad. | Foto: Bueno Group
Styret til Bueno Group fra venstre: Bård Fladvad, John A. Hegrenes og Tom Rimestad. | Foto: Bueno Group

Det norske fintech-selskapet Bueno Group tilbyr utlendinger banktjenester for sine ferieboliger i Spania. Selskapet skriver i en pressemelding at det har gjennomført «proof of consept» med betalende kunder fra 15 forskjellige land, og at Bueno nå er klare for skaleringsfasen.

Det første som skjer er at Bueno Group utvider styret, og har nå fått inn Natascha Retzler-Tavoletta og Odd Hafid Khalifi.

Retzler-Tavoletta har over 20 års erfaring fra finansbransjen i Sveits, fra blant annet Credit Suisse og UBS. Hun har og lang erfaring innen internasjonal markedskommunikasjon, og skal bidra til at Bueno etableres som merkevare i Sør-Europa. I dag jobber Retzler-Tavoletta som administrerende direktør i det sveitsiske selskapet Vontobel, med ansvar for markedsføring innen formuesforvaltning.

Hafid Khalifi er direktør for global forretningsutvikling hos Itera. Han skal tilføre Bueno verdi gjennom sin erfaring innen forretningsutvikling, salg og ledelse i det nordiske og internasjonale markedet. 

Det eksisterende styret er også med videre, og består av gründer John A. Hegrenes som styreformann, Tom Rimestad og Bård Fladvad som styremedlemmer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også