Sparebank 1 Østlandet etablerer seg i Drammen

Banken satser knallhardt på videre vekst og åpner nå kontor i Drammen
BLIR STØRRE: Sparebank 1 Østlandet utvider området sitt til Drammen. | Foto: Sebastian Holsen
BLIR STØRRE: Sparebank 1 Østlandet utvider området sitt til Drammen. | Foto: Sebastian Holsen

– Vi ønsker å vokse og ser på Drammensområdet som et attraktivt og naturlig neste steg. Vi har tro på en modell hvor vi både er synlige og fysisk til stede med kontorer og ansatte lokalt, samtidig som vi har ledende digitale løsninger for kundene, sier konsernsjef i Sparebank 1 Østlandet, Richard Heiberg.

Banken sendte fredag morgen ut en pressemelding om at de skal etablere seg i Drammen sentrum, og forventer at oppstarten blir til høsten.

– Konkurranse er positivt for kundene og for oss. Vi har god suksess med å kapre kunder når vi etablerer oss et nytt sted. Samtidig bidrar etableringen vår til å styrke Drammen som et finanssentrum i regionen, sier regionbanksjef, Bjarne Kalleli.

Med etableringen i Drammen og den planlagte fusjonen mellom Sparebank 1 Østlandet og Totens Sparebank, viser banken at de har tydelige ambisjoner om å vokse videre på Østlandet. Nå søker de også medarbeidere til det nye kontoret i Drammen.

– Vi er på utkikk etter dyktige finansrådgivere og kunderådgivere til etableringen vår. Vi satser både fysisk og digitalt og er opptatt av å bidra positivt i lokalmiljøet, sier Kalleli.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også