Ny kredittsjef for Flekkefjord Sparebank

Lena Larsen Fidje har tidligere vært banksjef for Sparebanken Sør sin filial i Flekkefjord og Kvinesdal. 
KREDITTSJEF: Flekkefjord Sparebank ansetter Lena Larsen Fidje som deres nye kredittsjef
KREDITTSJEF: Flekkefjord Sparebank ansetter Lena Larsen Fidje som deres nye kredittsjef

Flekkefjord Sparebank skriver i en pressemelding at de som del av deres strategi om å fornye seg, vokse og samtidig holde tritt med utvikling og kvalitet, har forsterket laget med Lena Larsen Fidje som deres nye kredittsjef. 

Fidje har en master i økonomi og har ifølge meldingen bred erfaring i å ivareta kredittkontroll og kvalitet i alle ledd. Hun startet sin bankkarriere i Sparebank 1 SR-Bank i 2002. Deretter var hun med å starte Pluss Bank i Flekkefjord og Kvinesdal i 2010, som i 2014 ble fusjonert sammen med Sparebanken Sør. Hun hadde rollen som banksjef for Flekkefjord og Kvinesdal i perioden 2014- 2023. 

I Flekkefjord Sparebank vil hun ha det overordnede ansvaret for hele kredittområdet og vil arbeide tett med deres kredittstøtteteam for å forsterke retningslinjer, kompetanse og prosesser, heter det videre i meldingen. 

- Å få tillitten som Kredittsjef i Flekkefjord Sparebank er en unik mulighet lokalt som jeg ønsket å gripe. Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver og utfordringer som vil møte meg i min nye arbeidshverdag. Kredittfaget er et arbeidsområde jeg har jobbet mye med i min tid i bank, og jeg setter stor pris på å få ansvar for fagområdet og få være med å videreutvikle bankens kredittpolicy- og kultur, sier Fidje. 

- God rådgivning til kundene vil alltid være en av de viktigste oppgavene banken har. Som kredittsjef håper jeg å kunne bidra med å sikre god kunderådgivning og øke kompetansen innenfor fagområdet kreditt. 

Assisterende banksjef i Flekkefjord Sparebank, Heidi Nag Flikka, sier de ser frem til et nytt kapittel for banken med Fidje på plass. 

- Med Lena i spissen er vi sikre på at vi vil fortsette vår positive vekst, kvalitet og fornyelse. Vi ønsker henne hjertelig velkommen og ser frem til det spennende kapittelet vi skal skrive sammen, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også