Flekkefjord Sparebank får ny markedssjef

Hanne Grønsund får ansvaret for bankens markedskommunikasjon. 
Ny markedssjef i Flekkefjord Sparebank Hanne Grønsund.
Ny markedssjef i Flekkefjord Sparebank Hanne Grønsund.

Ansettelsen kommer som del av bankens satsing om å utvikle sin posisjon og sterke merkevare, uttaler administrerende banksjef Heidi Nag Flikka i en pressemelding. 

– Hanne Grønsund bringer med seg en unik kombinasjon av økonomi, kommunikasjon og kreativitet. Med Hanne på laget får vi styrket vår satsning ytterligere som regionens beste lokalbank, sier Flikka. 

I den nye stillingen får Grønsund ansvaret for bankens markedskommunikasjon, som innebærer digital kommunikasjon, innholdsmarkedsføring, sosiale medier, sponsor og arrangement, samt forvaltning av bankens visuelle profil.

Grønsund, som er utdannet journalist og litteraturviter, kommer nylig fra en rolle som rådgiver med sykehuset i Flekkefjord. Før det jobbet hun ved den norske ambassaden i Stockholm med ansvar for økonomi og administrasjon. 

– Jeg er stolt av å bli en del av teamet i Flekkefjord Sparebank. Jeg har selv vært kunde i banken siden jeg var liten og fulgt utviklingen fra sidelinjen. Banken som jeg opplever som både moderne og fremtidsrettet har samtidig klart å beholde den fine kontakten med kundene. Jeg gleder meg til å ta del av de gode historiene og bidra til å synliggjøre den rådgivningen som utføres av bankens ansatte, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også