Sparebank 1 Nord-Norge blir hovedsponsor for ishockeyklubb

Avtalen er verdt 3,6 millioner kroner. 
Foto: Stian Lysberg Solum
Foto: Stian Lysberg Solum

Den nord-norske 1. divisjonsklubben har hatt sparebanken som sponsor frem til nå, men det nye avtalen er den mest lukrative klubben har hatt. 3,6 millioner kroner fordelt på tre år er en milepæl forteller klubben. 

– Det er en historisk dag for hockeyklubben, Det er den største avtalen i klubbens historie, og er utrolig viktig for hockeyen i Narvik og Nord-Norge, sier Øystein Haugen daglig leder i Narvik hockey, til Fremover

Jens-Kristian Dybwad, banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge Narvik, sier at de har vektlagt arbeidet klubben gjør for de unge, som det mest imponerende. 

– Det som lå tyngst på vektskålen for at vi ville fornye støtten til klubben er den innsatsen klubben gjør for barn og unge i Narvik. Den jobben og dugnadsinnsatsen som legges ned i hele klubben for å gi barn og unge ett idrettstilbud er med å rettferdiggjøre denne tildelingen, og vi er stolt av å være en samarbeidspartner som kan bidra med å senke den økonomiske terskelen for at barn og unge skal kunne spille hockey i Narvik, sier Dybwad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også