Forretningsnettverk reagerer på SR-Banks guttetur til Alpene

Sparebank 1 SR-Bank er på kundetur til Alpene uten en eneste kvinne i reisefølget, det får forretningsnettverket Women in Business (WiB) reagere.
Foto: Øystein Byberg
Foto: Øystein Byberg

Sparebank 1 SR-Bank har vært med som samarbeidspartner i Women in Business (WiB) siden oppstart i 2017. Nettverket er i regi av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen (Nikr). Nå reagerer Ingrid Michalsen fra Nikr på at SR-Bank har vært på kundereise til Alpene uten en eneste kvinne i reisefølget, det skriver Fædrelandsvennen.

– Vi skal ha et planlagt oppfølgingsmøte med banken til uka, slik vi har med flere av våre samarbeidspartnere nå. Det er helt naturlig at denne turen blir et tema i den samtalen, sier Michalsen som er representant for Nikr i WiB.

Hun vil ikke gå videre inn i detaljer i møtet med SR-Bank ovenfor Fædrelandsvennen, men er klar på at WiB har en rekke spørsmål de ønsker svar på. Michalsen poengterer at selv om det legges vekt på det sosiale ved slike turer, kommer man ikke unna at det også er rom for mye jobbsnakk og nettverksbygging.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også