Entercard og Coop møtes i retten igjen – begge beskylder hverandre for å lage kaos

Coop har nylig byttet kredittkortleverandør fra Entercard til Sparebank 1 kreditt. Men overgangen var rotete og Entercard og Coop beskylder hverandre for å lage kaos. 
Entercard har fått medhold i Oslo tingrett i en konflikt med tidligere samarbeidspartner Coop.
Entercard har fått medhold i Oslo tingrett i en konflikt med tidligere samarbeidspartner Coop.

1. februar tok det over 20 år lange samarbeidet mellom Coop og Entercard slutt etter at Coop byttet leverandør til Sparebank 1 kreditt

Entercard reagerte sterkt på hvordan kundene ble oppfordret til å si opp avtalen med Entercard når de skal søke om Coops nye kredittkort. Entercard mistet opp mot 4000 kunder daglig. 7. februar ga Oslo tingrett Entercard medhold i en midlertidig forføyning. Coop anket og forrige uke møttes partene igjen i retten, det skriver Dagens Næringsliv.

Ifølge avisen som var tilstede i retten, kom det frem at det var en opsjon der Coop kunne kjøpe Entercards portefølje med 170.000 kredittkortkunder, men flere hundre millioner kroner skilte i partenes verdivurdering. Dermed fikk kundene utsendt Remember-kort fra Entercard. Det førte ifølge Coop til et kaos blant kundene. Entercard på sin side mener at Coops fremferd i søkerprosessen om nye kort har ført til kaos, det skriver Dagens Næringsliv.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også