Slutter i Folketrygdfondet etter ni år

Kommunikasjonsdirektør Marika Nilsen går ut av finansbransjen og over til hydrogen. Folketrygdfondet er nå på jakt etter en arvtaker. 
Marika Nilsen gir seg i Folketrygdfondet etter nesten ni år som kommunikasjonssjef og -direktør. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihagen
Marika Nilsen gir seg i Folketrygdfondet etter nesten ni år som kommunikasjonssjef og -direktør. | Foto: CF Wesenberg/Kolonihagen

Kommunikasjonsdirektør Marika Nilsen gir seg i Folketrygdfondet etter åtte år og åtte måneder for å ta fatt på ny jobb som kommunikasjonssjef i Norsk Hydrogenforum. Det melder Folketrygdfondet. 

– Jeg har hatt over åtte givende år i Folketrygdfondet. Det har vært et privilegium å få lov å bidra til det gode omdømmet til Oslo Børs’ største institusjonelle investor. Ferden går til den nyopprettede stillingen som kommunikasjonssjef i Norsk Hydrogenforum. Det blir selvsagt spennende å jobbe for en bransjeforening som har synlighet, kunnskapsformidling og påvirkning som sine kjerneoppgaver, sier Marika Nilsen i en melding til FinansWatch.

Dermed er fondets administrerende direktør på jakt etter en ny kommunikasjonsdirektør. 

– Marika har gjort en strålende jobb i Folketrygdfondet og vil bli savnet av alle. Jeg ønsker henne lykke til med nye utfordringer i en spennende organisasjon. Nå starter rekrutteringen av hennes etterfølger, sier administrerende direktør Kjetil Houg i meldingen.

Nilsen startet som kommunikasjonssjef i Folktetrygdfondet i 2015 og ble direktør i 2022. Før dette var hun ansatt i Rådgivende ingeniørers forbund, GIEK og Nordforsk. 

Hun er også styremedlem og frivillig kommunikasjonsressurs i Kvinner i front-finans. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også