Opp mot 270 mister jobben i Tryg

Fortsatt uvisst om det dreier seg om ansatte i det norske markedet. 
Administrerende direktør i Tryg, Johan Kirstein Brammer. | Foto: PR/Tryg
Administrerende direktør i Tryg, Johan Kirstein Brammer. | Foto: PR/Tryg

Tryg melder i dag at de grunnet organisatoriske endringer, og grunnet endringene i det makroøkonomiske bildet siden 2021, med høy inflasjon som et av argumentene, har besluttet å endre strukturen i konsernet for å bedre situasjonen. 

Administrerende direktør i Tryg, Johan Kirstein Brammer, utdyper at det er for å nå de målene som er satt, samtidig som at de følger endringene i markedet. 

«I dag kunngjør vi flere strategisk viktige endringer som vil styrke vår samlete konkurransekraft og gjøre det mulig å investere for fremtiden. Endringene understreker vår vilje og evne til å levere på de finansielle målene i 2024-strategien, samtidig som vi rigger oss for en ny strategiperiode. Når vi gjør disse endringene, sikrer vi Tryg-konsernet for fremtiden samtidig som vi tilpasser organisasjonen til de makroøkonomiske rammene vi ser nå», heter det i meldingen. 

– Vi skal nå kjøre en prosess der vi slår sammen forretningsområdene Næringsliv og Industri til en ny enhet. Det er klart at det skal bli færre medarbeidere i den nye enheten enn hva det er i to som er nå, men hvor mange er uklart, pressesjef i Tryg, Ole Irgens, til E24

De legger til at de, som ledende skadeforsikringsselskap i Norden, gjør dette for å styrke sin posisjon. 

«Disse endringene vil styrke selskapets posisjon slik at vi kan ta fortsatte markedsandeler i det som uten tvil er det mest attraktive skadeforsikringsmarkedet i verden. Vi trenger å investere for å ta vare på Trygs fortsatte vekst, samtidig som det er behov for et kontinuerlig fokus slik at vi kan bekjempe inflasjonseffekten i noen av våre viktigste markeder», kommenterer Brammer. 

Tryg sier at de vil slå sammen områdene som betjener SMB-markedet og de store industriområdene fra 1. oktober i både Norge og Danmark. 

– Når vi gjør disse endringene, sikrer vi Tryg-konsernet for fremtiden samtidig som vi tilpasser organisasjonen til de makroøkonomiske rammene vi ser nå, sier Brammer

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også