SB1 Hallingdal Valdres utvider ledergruppen med nyopprettet stilling

Banken har vokst betydelig de siste årene og oppretter nå en stilling som direktør for personmarked i ledelsen. 
Foto: SB1 Hallingdal Valdres.
Foto: SB1 Hallingdal Valdres.

Sparebank 1 Hallingdal Valdres skriver i en pressemelding at banken har opplevd en «formidabel vekst» de siste årene. I tillegg til mange nye kunder har antallet ansatte også vokst til 210 personer. 

Nå vil banken utvide ledergruppen med en egen direktør for personmarked. 

– Vi er det største finanshuset i våre dalfører og er med det en viktig kompetansearbeidsplass i våre regioner. Den nye stillinga som leder for personmarkedet skal lede og videreutvikle bankvirksomhetens leveranser til personkundene, sier administrerende direktør i Sparebank 1 Hallingdal Valdres, Knut Oscar Fleten i meldingen.

Banken har ni kontorer i Hallingdal og Valdres-regionen.

70 personer er i dag knyttet til personmarkedet i banken og betjener 24.000 personkunder. Bankens mål er å øke kundemassen med 1000 personkunder hvert år.

– Nå har vi nylig åpna et kontor i Bergen. For to år siden åpna vi dørene til vårt Oslo-kontor og der har vi mer enn dobla antall ansatte. Selv om vi er til stede i de to storbyene, er det i Hallingdal og Valdres vi hører hjemme. Den nye lederen vil få sin arbeidsplass her, sier Fleten.

Fleten håper stillingen vil tiltrekke seg spennende kandidater. 

– Jeg drister meg til å påstå at dette blir en av regionens mest spennende lederjobber. Vi ønsker å få på plass en person som brenner for både folka som jobber her og kundene våre, sier Fleten. 

Beslutningen om en egen direktør for personmarkedet handler også om den tiden man skal inn i. 

– Vi ønsker å være best mulig rusta til å møte alle våre kunder og da særlig de som står i en vanskelig posisjon. Da er det viktig for oss med lokal tilstedeværelse. Når vi nå styrker laget er det blant annet for å være enda bedre rigga for krevende perioder som den vi er inne i nå, sier Fleten. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også