Ny finansdirektør til Signicat

Identifiseringsselskapet får ny finansdirektør som skal holde oppsyn med den europeiske ekspansjonen til selskapet. 
Foto: Signicat
Foto: Signicat

Michel van den Bogaard er ansatt som ny finansdirektør i Signicat. Signicat leverer identifiseringsløsninger til flere markeder i Europa, basert på sikre id-løsninger som BankID.

Van den Bogaard får som konserndirektør for finans ansvar for virksomheten over hele Europa og vil rapportere direkte dir administrerende direktør Asger Hattel. 

– Jeg er glad for å kunngjøre at Michel van den Bogaard fra 1. september er vår nye finansdirektør. Michels mangfoldige bakgrunn og ekspertise innen økonomistyring, og spesielt hans erfaring fra å jobbe med aktive eierfond og Private Equity, gjør ham til den ideelle profilen for å ta over som CFO, og følge oss i de kommende kapitlene av reisen vår. Hans beviste suksess internasjonalt, arbeidet med ledende selskaper og transformativ agenda, samt hans dype kunnskap om SaaS, gjør ham til en stor ressurs for teamet, sier Asger Hattel, administrerende direktør i Signicat i en pressemelding.

Van den Bogaard har 25 års erfaring fra finansielle stillinger i internasjonale selskaper. Han har tidligere jobbet i blant annet Shell og Heineken. Han kommer fra stillingen som finansdirektør for Sentia, et konsulentselskap innen nettskyteknologi. 

– Jeg er spent på å bli med i Signicat. Jeg er imponert over det omfattende tilbudet av digitale identitetstjenester til et bredt spekter av virksomheter over hele Europa. Målet mitt er å støtte virksomheten mens den fortsetter sin spektakulære vekst, sier van den Bogaard.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også