Dintero henter to nye utviklere

Fintech-selskapet Dintero styrker teamet for å utvikle sine betalingsløsninger. 
UTVIKLERE: Maximilian Von Stephanides og Herman Platou er ansatt i det norske fintech-selskapet Dinteros utviklerteam. | Foto: Dintero
UTVIKLERE: Maximilian Von Stephanides og Herman Platou er ansatt i det norske fintech-selskapet Dinteros utviklerteam. | Foto: Dintero

Dintero, som startet opp i 2017, har utviklet en betalingsløsning som samler de mest populære betalingsmetodene. I tillegg har de tjenesten «Split Payment» som gjør det mulig å splitte en betaling til flere selgere uten at plattformer har behov for konsesjon. Nå får de Herman Platou og Maximilian Von Stephanides inn for å styrke selskapets utviklerteam, skriver Kampanje.

Platou kommer med erfaring som konsulent i fintech-selskapet Stacc, hvor han senere ble fullstack-utvikler. Platou har av utdanning en mastergrad i informasjonsvitenskap fra Universitetet i Bergen. I Dintero skal han ha en rolle i utvikling av nye og eksisterende betalingsintegrasjoner, samt bidra til infrastruktur og automatisering. 

– Jeg var på jakt etter en ny utfordring og søkte spesielt etter en fintech i skaleringsfasen. Jeg ønsket samtidig muligheten til å tilegne meg mer domenekunnskap, og da var betalinger et spennende område, sier Platou til Kampanje. 

Von Stephanides er fortsatt student og er på vei til å ferdigstille en mastergrad i informatikk ved Universitetet i Oslo, og har i tillegg medgründet sin egen start-up, Decidable, hvor han jobbet med design frontend-utvikling. I Dintero håper Von Stephanides på å få praktisk erfaring med backend-utvikling.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også