FinansWatch

Dintero vil dele betalingen i fire og konkurrere mot Vipps

Fintech-selskapet Dintero har nå fått lisens til å splitte betalinger. Dermed gjør Dintero seg klar til å ta opp kampen med andre betalingsforetak.

Foto: Dintero

I et intervju hos Shifter forteller Dintero-gründer Daro Navaratnam at han anser både Vipps og Lunar som konkurrenter. Nå kan Dintero begynne å ta imot penger, etter at de har fått konsesjon.

– Vi har hele tiden jobbet med betaling, men siden vi ikke har hatt konsesjon, har vi har heller ikke tatt imot penger fra kjøper og overført dem til selger. De har blitt overført direkte fra eksempelvis Vipps til brukerstedet, sier Navaratnam til Shifter.

Det blir det nå slutt på. I tillegg til å kunne ta imot penger, ønsker nemlig Dintero å splitte betalinger. For eksempel om man må bytte mellom taxi, buss, tog og leiebil på en reise, så betaler brukeren én sum, så er det Dintero som splitter betalingen og leverer korrekt sum til de forskjellige selskapene.

– Da kan sluttkunden få tilbud å betale alt på en gang for å få en enkel og god betalingsopplevelse, så tar vi oss av det at pengene skal dele opp og betales til forskjellige steder, sier han.

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch