Hun blir ny administrerende direktør i Forening for finansfag

Jannicke Rustad-Nilssen tar over etter Mette Lindbæk som administrerendedirektør i Forening for finansfag.
Administrerende direktør Jannicke Rustad-Nilssen i Forening for finansfag. | Foto: FFN
Administrerende direktør Jannicke Rustad-Nilssen i Forening for finansfag. | Foto: FFN

I en pressemelding skriver Forening for Finansfag (FFN) at Jannicke Rustad-Nilssen blir ny administrerende direktør for foreningen.

– Styret er svært fornøyd med å få Jannicke Rustad-Nilssen til foreningen. Med sin bakgrunn, kompetanse og nettverk er jeg overbevist om at Jannicke er rett person som ny leder av foreningen, og hun vil bidra til å sikre at foreningen opprettholder sitt fokus på å holde en høy faglig standard på våre anerkjente studier, kurs og fagseminarer og sikre at vi beholder vår posisjon som en av Norges fremste kompetansearenaer innenfor finans- og kapitalmarkedet, sier styreleder Christina Stray.

Rustad-Nilssen kommer fra Eierskapsavdelingen i Næring- og fiskeridepartementet hvor hun arbeidet som analytiker ved oppføling av statens eierskap i diverse selskaper. Hun har tidligere jobbet innenfor corporate finance og som forvalter. Rustad-Nilssen har utdanning fra University of Colorado at Boulder, innen finans og økonomi.

– Jeg gleder meg til å starte jobben i FFN og videreføre det gode arbeidet foreningen gjør. Samtidig ser jeg frem til å jobbe med Norges ledende kompetansemiljø innenfor finans og akademie og bidra til at FFN er en aktuell kompetanse- og nettverksarena, sier Rustad-Nilssen.

Hun tiltrer stillingen 18. september. Mette Lindbæk går over i ny stilling som partner og serniorrådgiver i bærekraftsbyrået Sustainability.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også