Vibeke Hansen Lewin slutter i DNB

Blir konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i Gjensidige (rettet).
Vibeke Hansen Lewin går fra å være kommunikasjonsdirektør i DNB til å bli konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i Gjensidige. | Foto: Stig B. Fiksdal
Vibeke Hansen Lewin går fra å være kommunikasjonsdirektør i DNB til å bli konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i Gjensidige. | Foto: Stig B. Fiksdal

Rettelse: Gjensidige har kommunisert endringer i konsernledelsen gjennom en børsmelding i dag. I denne artikkelen fremstod det opprinnelig som at dette ikke var kommunisert før Lewin dukket opp i organisasjonskartet.

I forbindelse med presentasjon av Gjensidiges resultater for første kvartal og presentasjon av ny organisasjonsstruktur i Gjensidige dukker Vibeke Hansen Lewin, nåværende kommunikasjonsdirektør i DNB, opp som konserndirektør for kommunikasjon, merkevare og bærekraft i ledergruppen i Gjensidige. 

Lewin bekrefter i en SMS til FinansWatch at dette stemmer. Hverken Gjensidige eller DNB har kommunisert jobbskiftet i sine kommunikasjonskanaler. 

Hansen Lewin starter i Gjensidige 1. august, på dagen tre år etter at hun ble kommunikasjonsdirektør i DNB. 

Før dette var hun kommunikasjonsdirektør i Storebrand i to år. Den gangen var turen til ny arbeidsgiver kort, hun trengte bare å gå over Lysakerlokket fra Microsofts kontorer hvor hun også var kommunikasjonsdirektør. 

Hun har også vært innom Coca-Cola og Nordea og pr-byrået Burson-Marsteller. 

Lewin er utdannet i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo og informasjon- og samfunnskontakt fra Høgskulen i Volda. I tillegg har hun en mastergrad i pr-ledelse og strategisk kommunikasjon fra handelshøyskolen BI. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også