Ny direktør for pensjonsdrift i KLP

KLP henter ny konserndirektør fra Finans Norge. 
Hege Hodnesdal går fra Finans Norge til KLP som ny direktør for pensjonsdrift.
Hege Hodnesdal går fra Finans Norge til KLP som ny direktør for pensjonsdrift.

Hege Hodnesdal er ny konserndirektør for pensjonsdrift i KLP fra 1. august. Hodnesdal kommer fra stillingen som direktør for skadeforsikring i Finans Norge. 

– KLP er en solid organisasjon som jeg gleder meg til å bli en del av. Selv om det er vemodig å forlate dyktige og flotte kollegaer i Finans Norge gleder jeg meg til å komme tettere på kundene og pensjonsmarkedet igjen, sier Hege Hodnesdal i en pressemelding.

Hodnesdal har jobbet med skadeforsikring i Finans Norge de seks siste årene. Før den tid hadde hun ledende stillinger i Storebrand, hvor hun var i tilsammen 20 år. I Storebrand var hun blant annet direktør for produkt, leder for service i forsikring og direktør for forretningsutvikling. 

– Jeg er veldig glad for at Hege takket ja til å bli ny konserndirektør for Pensjonsdrift. Hege har solid kompetanse og erfaring som vil styrke oss ytterligere. Jeg er trygg på at hun vil bli en god leder for et av våre viktigste områder. Jeg gleder meg til å få henne på laget, sier Sverre Thornes, konsernsjef i KLP.

Hodnesdal er utdannet siviløkonom fra handelshøyskolen BI med finans som spesialisering. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også