Kistefos' investeringsdirektør får toppjobb i Luxembourg

Nishant Fafalia, som i tillegg til jobben i Kistefos er styremedlem i flere bank- og finansselskaper, dropper alle norske verv for å ta over en europeisk bank. 
Nishant Fafalia fratrer vervet som styremedlem i Komplett Bank når han blir konstituert adm. dir. i Advanzia Bank. | Foto: Kistefos
Nishant Fafalia fratrer vervet som styremedlem i Komplett Bank når han blir konstituert adm. dir. i Advanzia Bank. | Foto: Kistefos

Komplett Bank skriver i en børsmelding at styremedlem Nishant Fafalia fratrer sitt styreverv i banken med umiddelbar virkning. 

Fafalia har fått ny jobb som konstituert administrerende direktør i Advanzia Bank i Luxembourg og vil ikke ha kapasitet til å beholde vervet som styremedlem i Komplett samtidig. 

Fafalia har frem til nå vært investeringsdirektør i Kistefos AS, holdingselskapet til Christen Sveaas. Han har samtidig også sittet i styret i Advanzia Bank, som han nå vil lede inntil videre. 

Advanzia Bank hadde et overskudd på 122 millioner euro i 2022 og nåværende toppsjef Roland Ludwig samtidig med fremleggingen av årsresultatet at han vil søke nye utfordringer etter seks år som leder for banken. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også