Steinar Nielsen forlater Danske Bank for ny toppjobb

Blir ny toppsjef i inkassoselskap.
Steinar Nielsen blir adm. dir. i Intrum Norge, etter 20 år i Danske Bank, sist som direktør for personmarked. | Foto: Intrum
Steinar Nielsen blir adm. dir. i Intrum Norge, etter 20 år i Danske Bank, sist som direktør for personmarked. | Foto: Intrum

Steinar Nielsen, til nå direktør for personmarked i Danske Bank, er ansatt som ny administrerende direktør i inkassoselskapet Intrum. 

Nielsen har vært i Danske Bank gjennom 20 år, og har i tillegg til å være direktør for personmarkedet leder for Wealth Management i Danske Bank Norge.

– Finansbransjen er en ekstremt viktig kundegruppe for oss i Intrum både nå - og ikke minst i årene som kommer. Steinar tar med seg dyp kunnskap og svært bred erfaring fra sine over 20 år i Danske Bank som jeg er sikker på vil styrke oss i Intrum både i Norge og i resten av Skandinavia. I tillegg vet jeg av egen erfaring etter å ha jobbet med han i en årrekke at han er en betrodd leder som lever og ånder kultur og verdier. Jeg er genuint glad for å ha fått han om bord på vårt lag, sier Siv Hjellegjerde Martinsen, administrerende direktør i Intrum Skandinavia i en pressemelding.

Fra 2018 til sommeren 2022 var Nielsen administrerende direktør i Danica Pensjon, men gikk tilbake til Danske Bank etter at Danica Ble kjøpt av Storebrand. Han satt som leder av personmarkedet i ni måneder før han nå trer ut av konsernet.

Nielsen starter i Intrum 1. mai og blir en del av den skandinaviske ledergruppen. 

– Jeg ser frem til å bli kjent med Intrum og en ny retning innenfor finansbransjen. Etter over 20 år i Danske Bank gleder jeg meg til en ny utfordring med å styrke Intrums allerede sterke fotavtrykk som markedsledende innenfor sin bransje i Norge, sier Steinar Nielsen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også