Ny toppsjef i Quantfolio

Fintech-selskapet henter ny leder fra egne rekker. 
Martin Wik Sætre (i midten) er ny adm. dir. i Quantfolio. Her med medgründer og kommersiell direktør Jan Åge Skaathun (t.v.) og Patrick Shami, som ikke lenger jobber i selskapet (t.h.).
Martin Wik Sætre (i midten) er ny adm. dir. i Quantfolio. Her med medgründer og kommersiell direktør Jan Åge Skaathun (t.v.) og Patrick Shami, som ikke lenger jobber i selskapet (t.h.).

Martin Wik Sætre er ansatt som ny administrerende direktør i fintech-selskapet Quantfolio. Det skriver Sætre på sin Linkedin-profil. 

Quantfolio utvikler programvaretjenester for formuesforvaltning og investering, såkalt «wealthtech». Selskapet har flere norske banker og finansintitusjoner på kundelisten. Quantfolio er basert i Bergen og omsatte i 2021 for 5,4 millioner kroner.

Sætre trer inn i stillingen etter at gründer og teknologidirektør Helge Hannisdal har fungert som administrerende direktør ved siden av å være teknologidirektør de siste to årene. 

«[...] som ikke er ideelt over tid. Etter å ha utforsket flere muligheter har vi landet på den beste for Helge, meg selv og virksomheten. Helge fortsetter som teknologidirektør og kan fokusere sitt brilliante sinn og innsikt på produktet og teknologiutvikling, et område han har endeløs lidenskap for og kunnskap om. Jeg vil fylle hans store sko og lede selskapet gjennom neste fase av internasjonal vekst», skriver Sætre i innlegget.

Sætre har jobbet i Quantfolio i tre år og syv måneder. Han startet med produktutvikling og har vært driftsdirektør siden mars 2021. Sætres karriere startet som konsulent i Accenture i 2005 og han har siden drevet eget konsulentselskap og sitter i forstanderskapet i Tysnes Sparebank. Han er også styremedlem i NCE Finance Innovation og Funform. 

Wik Sætre er utdannet siviløkonom ved NHH. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også