SR-Bank har ansatt et nytt bærekraftsteam

Siden i fjor sommer har SR-Bank jobbet med å rekruttere et nytt bærekraftsteam – nå er alle rollene fylt.
Fra venstre: Amalie Øgård Sirevaag, Arne Jørgensen, Annika Rødeseike, Guro Elgheim Sivertsen og Kristian Kristensen. | Foto: SpareBank 1 SR-Bank / Mari Løvås
Fra venstre: Amalie Øgård Sirevaag, Arne Jørgensen, Annika Rødeseike, Guro Elgheim Sivertsen og Kristian Kristensen. | Foto: SpareBank 1 SR-Bank / Mari Løvås

Elgheim Sivertsen tok fatt på rollen som bærekraftdirektør i SR-Bank i juni i fjor. Den første oppgaven hennes var å rekruttere fire nye ansatte til teamet. Nå er hele bærekraftlaget på fem personer på plass, det skriver Sparebank 1 SR-Bank i en pressemelding.

– Vi har et veldig kompetent lag på plass nå. Med disse folkene på laget skal vi gi enda mer kraft til bærekraftinitiativene våre – og vi stiller enda sterkere som kundens allierte i det grønne skiftet. Vårt hovedfokus er å hjelpe kundene våre i omstillingen som kommer. Det skal vi gjøre gjennom å være en diskusjonspartner som forstår mulighetene og gjør det enkelt for kundene å ta gode valg. Vår ekspertise og vårt engasjement skal være tydelig, uttaler Elgheim Sivertsen i pressemeldingen.

Hun viser til at de nye rollene i teamet både skal bidra til et internt løft i organisasjonen, men også finne gode løsninger for hvordan SR-Bank jobber med bærekraft ut mot kunder. 

– Bærekraft treffer oss på to måter: hvordan vi som organisasjon kan driftes på best mulig måte, men også for hvilke krav og løsninger vi kan komme med til kundene våre. Vi skal rigge og ruste organisasjonen for krav og forventninger som treffer oss. Samtidig skal vi være en god alliert for våre kunder, og være med på å skape gode og bærekraftige løsninger for dem, uttaler hun i pressemeldingen.

Amalie Øgård Sirevaag er senior fagspesialist rapportering og intern bærekraft i det nye bærekraftteamet, og Kristian Kristensen er strategisk rådgiver og business partner SMBL og PM. Begge er internrekruttert. 

Arne Jørgensen kom fra rollen som klimasjef i Sandnes Kommune og er nå strategisk rådgiver og business partner BM-storkunde i det nye bærekraftteamet til SR-Bank. Annika Rødeseike kom fra rollen som rådgiver og prosjektleder i Entro og er nå fagleder bærekraft opplæring og kompetanse i teamet. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også