FinansWatch

Elisabeth Haug forlater Vipps

Etter fem år i finansbransjen er det helt andre ting som venter.

Elisabeth Haug (43) forlater Vipps for å bli daglig leder i Farmasiet. | Foto: Pressebilde

Elisabeth Haug (43), til nå leder for Vipps Mobil, er ansatt i stillingen som daglig leder i nettapoteket Farmasiet. Haug har sittet i styret for Farmasiet siden 2019.

– Elisabeth har vært med på vekstreisen til Vipps siden starten og sittet i Farmasiets styre de siste årene, så hun kjenner oss godt. Vi er veldig glade for å ønske henne velkommen som daglig leder til Norges største nettapotek, og å ha henne med på laget når vi fortsetter å utfordre apotekbransjen slik vi kjenner den i dag, sier styreleder i Farmasiet, Petter Sundberg i en pressemelding.

Overgangen skjer 1. september, knapt halvannet år etter at Vipps Mobil ble lansert.

– Elisabeth har vært en viktig brikke for Vipps sin utvikling. Hun har bidratt til å gjøre mobilbetaling like vanlig som å pusse tennene og vært en kulturambassadør både internt og eksternt. Hele organisasjonen takker for rå innsats og ønsker henne lykke til videre i nok en spennende vekstreise, sier Rune Garborg.

Haug har jobbet i Vipps siden 2017 og var før det daglig leder i mCash, Sparebank 1s mobilbetalingsforsøk, i et års tid. Hun har også sittet i styret for Sparebank 1 BV siden 2019.

Hun er utdannet som sivilmarkedsfører fra BI.

Marjamaa om rekrutteringen under pandemien: – Har gått forbausende bra 

Arne Austreid får to nye styreleder-verv

Kine Hereid forlater Borea Asset Management etter 17 år 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch