Intrum flytter til Lysaker

Inkasso- og kreditthåndteringsselskapet Intrum flytter til Lysaker Torg 6-10 og samlokaliserer samtidig sine to enheter i Oslo og på Røyken. 
NY LEIETAKER: Intrum flytter inn i Lysaker Torg 6-10. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital.
NY LEIETAKER: Intrum flytter inn i Lysaker Torg 6-10. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital.

Intrum har signert en leiekontrakt på cirka 5000 kvadratmeter i Lysaker Torg 6-10. Dermed flytter Intrum sitt norske hovedkontor fra Smestad, hvor de har holdt til siden 2014. Intrums kundesenter på Røyken flytter også til Lysaker og samlokaliseres med hovedkontoret, fremgår det av en pressemelding fra Cushman & Wakefield Realkapital.

– Vi ser frem til å flytte inn i nye lokaler som er tilpasset morgendagens arbeidsplasser, sier Steinar Nielsen, daglig leder for Intrum Norge. 

– De nye lokalene er meget godt egnet for vår nye arbeidsform, der aktivitetsbaserte arbeidsplasser er lagt til grunn. Økt krav til fleksibilitet, både med tanke på hvordan vi jobber på arbeidsstedet, samt økt bruk av hjemmekontor, krever en annen utforming av lokalene. Videre har vi hatt stort fokus på miljøaspektet. At valget ellers falt på Lysaker, skyldes det gode tilbudet av offentlig kommunikasjon og at lokalene gir lett tilgang til de ansatte enten de i dag er på Røyken eller på Smestad, sier Nielsen i meldingen.

Nyoppusset

Stig Blokkum, daglig leder i Lysaker Torg 6-12 ANS, sier eiendommen de siste årene har gått igjennom en stor ombygnings- og oppgraderingsprosess. 

Lysaker Torg 6-10 ble bygget av Gerner-Mathisen i 1983, og er nok av mange også kjent som bygget som huser Lysaker Squash – et av Norges første squashsentre. I januar 2024 flytter også Backe Gruppen inn i bygget, som er et av byggets tre eiere.

Siri Helene Taugbøl i Malling & Co har vært rådgiver for Intrum AS, mens Jan W. Roll i Cushman & Wakefield Realkapital har vært rådgiver for Lysaker Torg 6-12 ANS.

De nye lokalene overtas i mars 2024.

Artikkelen er skrevet av vårt søskenmedie EiendomsWatch.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også