Nordnet har inngått partnerskap med Quartr

Nordnet og det svenske software-selskapet Quartr har inngått et partnerskap som gir Nordnets kunder tilgang til selskapsdata og kvartalspresentasjoner for over 6 000 børsnoterte selskaper.
Anders Skar, landssjef i Nordnet Norge. | Foto: Nordnet AB
Anders Skar, landssjef i Nordnet Norge. | Foto: Nordnet AB

Det nye samarbeidet gir Nordnets kunder, på Nordnets plattform, tilgang til kvartalspresentasjoner («earning calls»), hvor administrerende direktør presenterer det børsnoterte selskapet sine finansielle rapporter. 

Presentasjonene vil være tilgjengelig i podcastformat, det vil si via lydfil, med mulighet for å endre avspillingshastighet og gå direkte til aindekserte avsnitt som for eksempel spørsmål og svar som alltid avslutter hver kvartalspresentasjon.

– Det alltid kult å presentere nyheter for våre kunder, og det føles ekstra verdifullt når det handler om en tjeneste som bidrar til å demokratisere sparing og investering. Ved hjelp av Quartr sin database av kvartalspresentasjoner kan vi som første bank i Norge gi private investorer tilgang til informasjon som først og fremst har vært tilgjengelig for kapitalforvaltere og investeringsbanker tidligere, sier Anders Skar, landssjef i Nordnet Norge i en pressemelding. 

Quartr sin database omfatter i dag over 6 000 børsnoterte selskap fra de Nordiske aksjemarkedene, USA, England, Tyskland og Canada. 

– Allerede nå finnes siste kvartalspresentasjon for de aller fleste aksjene på nordnet.no, og i løpet av kort tid så vil dette også være tilgjengelig i Nordnet-appen, sier Skar.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også