Nordnet skal tilby bankinnskudd i realtid

Investeringsplattformen Nordnet har inngått partnerskap med betalingsplattformen Trustly, for å tilby sine norske kunder direkteinnskudd fra andre banker i realtid.
Landssjef Anders Skar Nordnet Norge. | Foto: Nordnet
Landssjef Anders Skar Nordnet Norge. | Foto: Nordnet

I en pressemelding skriver Nordnet at investeringsplattformen har inngått et partnerskap med betalingsplattformen for konto-til-konto transaksjoner, Trustly. Dette for å kunne tilby sine norske kunder direkteinnskudd fra banker i realtid.

Med Trustly sin betalingstjeneste vil innskudd fra banker, til konto hos Nordnet, kunne skje i realtid. I helger som i hverdager, skriver Nordnet.

– Trustlys teknologi og kundefokus gjør dem til et naturlig valg og bra match for Nordnet, og i vårt arbeid for å bygge Norges beste plattformen for sparing og investering, sier Anders Skar, landssjef i Nordnet Norge.

– Vi vet at både nye og eksisterende kunder ønsker å gjøre innskudd til sine kontoer umiddelbart, og at de ikke ønsker å vente i timer og i verste fall dager før pengene er på plass hos Nordnet. For mange så vil dette være en døråpner for å kunne gripe investeringsmuligheter som dukker opp, samtidig som absolutt alle kunder ønsker at overføring av penger bare skal være enkelt, raskt og trygt, fortsetter Skar.

Overføringen vil fungere ved at kundene initierer bankinnskudd direkte fra Nordnet ved å velge hvilken bank de skal overføre penger fra. Deretter identifiserer og signerer kunden betalingen med BankID, før beløpet overføres til kundens konto i Nordnet, i løpet av sekunder.

Trustly er fornøyde med å kunne styrke sin posisjon i det norske markedet, gjennom avtalen med Nordnet.

– Jeg er glad for at vi har fått på plass dette partnerskapet med Nordnet, og at våre overførings- og innskuddstjenester nå blir fullt integrert i Nordnets plattform. Vi er stolte over å kunne bidra til at private investorer også i det norske markedet nå på en raskere, enklere og like trygg måte som før kan overføre penger til sine kontoer, sier Ciaran O’Malley, VP Sales Financial Services and Ecom i Trustly.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også