FinansWatch

Bjørn Edvart Kristiansen blir permanent ODIN-sjef

Kristiansen er glad for tilliten, men er sikker på at forvaltningshuset skal få realisert enda mer uforløst potensiale. Kristiansen vil også ha en sentral rolle i SpareBank 1-satsingen på kapitalforvaltning.

Bjørn Edvart Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef. | Foto: ODIN

– Jeg vil takke eierne og styret for tilliten. Hjertet mitt banker for ODIN og jeg er både glad og takknemlig over av å få lede selskapet videre. Vi har vært igjennom en fantastisk vekstreise for ODIN, men jeg er sikker på at vi skal få realisert enda mer uforløst potensiale i fortsettelsen, sier Bjørn Edvart Kristiansen i en melding.

Tirsdag opplyser forvaltningshuset at Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef.

– Styret har sett etter en strategisk leder med gjennomføringsevne som kan utvikle ODIN videre og være en kraft inn i SpareBank1-bankenes satsing på kapitalforvaltning. Styret i ODIN er glad for at Bjørn Kristiansen har sagt ja til å ta denne rollen, sier styreleder Joachim Høegh-Krohn.

Som FinansWatch skrev i fjor høst skal bankene i SpareBank 1-alliansen forene kreftene i en ny felles satsing på sparing, men også her vil ODIN spille en nøkkelrolle.

– I Bjørn har vi funnet den perfekte kandidaten til å lede ODIN og forvaltningsområdet i SpareBank 1 Forvaltning, og jeg er veldig glad for at han har takket ja til oppgaven, sier Ronni Møller Pettersen, som blir toppsjef i Sparebank 1 Forvaltning.

Tillitsvalgte om Sparebank 1s sparesatsning: – Dette er en satsing, og ikke et sparetiltak, så vi er positive. 

Mer fra FinansWatch

Ørskog Sparebank retter fokuset mot Olga-svindel

Banksjef i Ørskog Sparebank kaller det «blodig urettferdig» at bankene skal måtte stå ansvarlig om kundene går imot signert avtale. Nå skal banken gjøre en jobb så Ørskog Sparebank slipper å miste kapital.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch