FinansWatch

Bjørn Edvart Kristiansen blir permanent ODIN-sjef

Kristiansen er glad for tilliten, men er sikker på at forvaltningshuset skal få realisert enda mer uforløst potensiale. Kristiansen vil også ha en sentral rolle i SpareBank 1-satsingen på kapitalforvaltning.

Bjørn Edvart Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef. | Foto: ODIN

– Jeg vil takke eierne og styret for tilliten. Hjertet mitt banker for ODIN og jeg er både glad og takknemlig over av å få lede selskapet videre. Vi har vært igjennom en fantastisk vekstreise for ODIN, men jeg er sikker på at vi skal få realisert enda mer uforløst potensiale i fortsettelsen, sier Bjørn Edvart Kristiansen i en melding.

Tirsdag opplyser forvaltningshuset at Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef.

– Styret har sett etter en strategisk leder med gjennomføringsevne som kan utvikle ODIN videre og være en kraft inn i SpareBank1-bankenes satsing på kapitalforvaltning. Styret i ODIN er glad for at Bjørn Kristiansen har sagt ja til å ta denne rollen, sier styreleder Joachim Høegh-Krohn.

Som FinansWatch skrev i fjor høst skal bankene i SpareBank 1-alliansen forene kreftene i en ny felles satsing på sparing, men også her vil ODIN spille en nøkkelrolle.

– I Bjørn har vi funnet den perfekte kandidaten til å lede ODIN og forvaltningsområdet i SpareBank 1 Forvaltning, og jeg er veldig glad for at han har takket ja til oppgaven, sier Ronni Møller Pettersen, som blir toppsjef i Sparebank 1 Forvaltning.

Tillitsvalgte om Sparebank 1s sparesatsning: – Dette er en satsing, og ikke et sparetiltak, så vi er positive. 

Mer fra FinansWatch

Kredinor henter direktør fra Intrum

Ledergruppen som skal føre Kredinor og SpareBank 1-eide Modhi er klar, og Kredinor henter sin direktør for operasjonell drift fra en av konkurrentene.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch