Bjørn Edvart Kristiansen blir permanent ODIN-sjef

Kristiansen er glad for tilliten, men er sikker på at forvaltningshuset skal få realisert enda mer uforløst potensiale. Kristiansen vil også ha en sentral rolle i SpareBank 1-satsingen på kapitalforvaltning.
Bjørn Edvart Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef. | Foto: ODIN
Bjørn Edvart Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef. | Foto: ODIN

– Jeg vil takke eierne og styret for tilliten. Hjertet mitt banker for ODIN og jeg er både glad og takknemlig over av å få lede selskapet videre. Vi har vært igjennom en fantastisk vekstreise for ODIN, men jeg er sikker på at vi skal få realisert enda mer uforløst potensiale i fortsettelsen, sier Bjørn Edvart Kristiansen i en melding.

Tirsdag opplyser forvaltningshuset at Kristiansen går fra konstituert til permanent ODIN-sjef.

– Styret har sett etter en strategisk leder med gjennomføringsevne som kan utvikle ODIN videre og være en kraft inn i SpareBank1-bankenes satsing på kapitalforvaltning. Styret i ODIN er glad for at Bjørn Kristiansen har sagt ja til å ta denne rollen, sier styreleder Joachim Høegh-Krohn.

Som FinansWatch skrev i fjor høst skal bankene i SpareBank 1-alliansen forene kreftene i en ny felles satsing på sparing, men også her vil ODIN spille en nøkkelrolle.

– I Bjørn har vi funnet den perfekte kandidaten til å lede ODIN og forvaltningsområdet i SpareBank 1 Forvaltning, og jeg er veldig glad for at han har takket ja til oppgaven, sier Ronni Møller Pettersen, som blir toppsjef i Sparebank 1 Forvaltning.

Tillitsvalgte om Sparebank 1s sparesatsning: – Dette er en satsing, og ikke et sparetiltak, så vi er positive. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også