FinansWatch

Sisseners kredittfond har passert 1 milliard i forvaltningskapital

Ifølge forvalter Philippe Sissener kan de med dagens strategi maksimalt komme opp i 3-4 milliarder kroner i forvaltningskapital. Forvalteren mener ingenting er skrevet i stein og utelukker ikke at de kan bli enda større.

Foto: Colourbox

– Den første milliarden er en viktig milepæl og det veldig gøy at vi har kommet hit med god margin før vi har sett to fulle leveår for fondet, sier Philippe Sissener til Finansavisen.

Han er sønn til Jan Petter Sissener. I 2018 sluttet Sissener jr. som forvalter hos Arctic Asset Management for å bli en del av forvaltningshuset Sissener AS som foran hadde startet i 2009.

I 2019 startet Philippe Sissener et kredittfond. Nå har fondet passert over 1 milliard kroner i forvaltningskapital, noe forvalteren først og fremst skyldes god avkastning.

– Slik markedet er nå kan vi ikke bli stort større enn 3-4 milliarder med den strategien vi kjører. I mellomtiden kan det skje ting med markedet som gjør at vi kan tillate oss å bli enda større, så ingenting er skrevet i stein. Det blir stadig flere selskaper i ulike sektorer å velge mellom og likviditeten i hvert lån øker også, sier han til Finansavisen.

Avkastningen i 2019 ble  6,3 prosent, mens fondet leverte 8 prosent avkastning i fjor. Ifølge Sissener har dondet rundt 500 innskytere, hvor ti prosent av forvaltningskapitalen utgjør innskudd fra ansatte og styret.

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch