Sisseners kredittfond har passert 1 milliard i forvaltningskapital

Ifølge forvalter Philippe Sissener kan de med dagens strategi maksimalt komme opp i 3-4 milliarder kroner i forvaltningskapital. Forvalteren mener ingenting er skrevet i stein og utelukker ikke at de kan bli enda større.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

– Den første milliarden er en viktig milepæl og det veldig gøy at vi har kommet hit med god margin før vi har sett to fulle leveår for fondet, sier Philippe Sissener til Finansavisen.

Han er sønn til Jan Petter Sissener. I 2018 sluttet Sissener jr. som forvalter hos Arctic Asset Management for å bli en del av forvaltningshuset Sissener AS som foran hadde startet i 2009.

I 2019 startet Philippe Sissener et kredittfond. Nå har fondet passert over 1 milliard kroner i forvaltningskapital, noe forvalteren først og fremst skyldes god avkastning.

– Slik markedet er nå kan vi ikke bli stort større enn 3-4 milliarder med den strategien vi kjører. I mellomtiden kan det skje ting med markedet som gjør at vi kan tillate oss å bli enda større, så ingenting er skrevet i stein. Det blir stadig flere selskaper i ulike sektorer å velge mellom og likviditeten i hvert lån øker også, sier han til Finansavisen.

Avkastningen i 2019 ble  6,3 prosent, mens fondet leverte 8 prosent avkastning i fjor. Ifølge Sissener har dondet rundt 500 innskytere, hvor ti prosent av forvaltningskapitalen utgjør innskudd fra ansatte og styret.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også