If inngår samarbeid med oppstartsbedrift

Bikefolder skal forenkle hverdagen for sykkelentusiaster. 
Foto: Sondre Norland og Kaspar Bull Strømnes
Foto: Sondre Norland og Kaspar Bull Strømnes

– Vi har et nytt spennende partnerskap på gang, skriver Anders Skalmerud Sørbo, sjef for Partnership og New business opurtunities på LinkedIn, og peker på en avtale de har inngått med oppstartsselskapet Bikefolder. 

Han påpeker at bærekraft, digitalisering, sterk kundeverdi og fremtidig nøkkelkomponent i økosystemet rundt eierskapet av et utrolig fordelaktig transportmiddel. 

– Det er ikke ofte vi møter slike kinderegg blant nye selskap vi utforsker muligheter sammen med. BikeFolder er imidlertid all disse tingene og de utvikles og drives frem av ekte entusiaster som brenner for det de jobber med. Sondre Norland og co har et engasjement og kunnskapsnivå det er vanskelig å beskrive som noe annet enn overveldende.

– Vår egen Kaspar Bull Strømnes sammen med gode kolleger i If Skadeforsikring vil sørge for at deres spennende konsept skal komme våre kunder i Norge til gode utover våren.

Han skriver at Bikefolder er ikke bare et potensielt sterkt tiltak mot et utbredt problem med sykkeltyveri i hele Norden, men at han også har sterk tro på hva de kan gjøre for vedlikehold, service og levetid på alle sykler.

– Personlig har jeg en bryllupsgave i garasjen av ukjent opprinnelse som trenger både litt kjærlighet og fagkompetanse. Det vet jeg nå vet blir enklere tilgjengelig for meg gjennom deres løsning.

Han skriver at de også er glad for at XXL med flere andre sterke aktører på sykkelmarkedet ser det samme potensialet. 

– Når Bikefolder lykkes med sin visjon tror jeg eierskap av sykkel kommer til å bli både enklere og tryggere for både entusiaster og oss glade amatører. Vi er stolte av å være første partner på forsikringssiden og gleder oss til å tilby deres løsning til våre kunder for å skape et enklere og bedre eierskap av sykler i fremtiden. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også