Tryg signerer fem nye år med Utdanningsforbundet

Fornyer den største enkeltstående forbundsavtalen i landet. 
FORNYER: Tryg fornyer avtalen med Utdanningsforbundet for fem nye år. | Foto: Sebastian Holsen / FinansWatch
FORNYER: Tryg fornyer avtalen med Utdanningsforbundet for fem nye år. | Foto: Sebastian Holsen / FinansWatch

På vegne av sine 190.000 medlemmer fornyer Utdanningsforbundet samarbeidet med Tryg Forsikring ut 2028, skriver de i en felles pressemelding. 

– Dette er en stor og viktig partner for oss, og vi setter pris på tilliten Utdanningsforbundet viser oss ved å velge Tryg for fem nye år, sier Espen Opedal, leder for Tryg i Norge.

Sekretariatsjef i Utdanningsforbundet, Lars Erik Wærstad, ser frem til en ny avtaleperiode med Tryg, og har store forventninger til den nye avtalen for medlemmene. 

– Vi har sikret en solid og konkurransedyktig avtale med Tryg, som gir medlemmene et godt utvalg av forsikringsløsninger til konkurransedyktige betingelser. 

Trygs brede utvalg av forsikringer gjør at Utdanningsforbundet har satset på én samarbeidspartner for alle forsikringene. 

Fremtidig trygghet 

Utdanningsforbundet og Tryg sier de begge er opptatt av sunn vekst, og jobber sammen om innhold i forsikringsproduktene, digitale løsninger og bærekraft i porteføljen. 

De skriver at det med økende klimautfordringer er det viktig for både Tryg og Utdanningsforbundet å ha en samarbeidspartner som setter bærekraftsarbeidet høyt. Espen Opedal i Tryg understreker at forebygging av skader er viktig i denne sammenheng. 

– Færre skader betyr blant annet mindre produksjon av reservedeler og bruk av ressurser. Den mest bærekraftige skaden er faktisk den skaden som aldri skjer. 

Han mener at det lange samarbeidet med Utdanningsforbundet, helt fra 2002, gjør at Tryg har blitt godt kjent med medlemmene i forbundet. 

– Vi kjenner deres behov for en solid og trygg leverandør som jobber innovativt for å sikre gode og fremtidsrettede løsninger, sier Opedal. 

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også