FinansWatch

Tryg og Utdanningsforbundet fornyer avtale

Tryg Forsikring fornyer sin partneravtale med Utdanningsforbundet. Avtalen innebærer at forbundets 184.000 medlemmer fortsatt vil få kollektive- og skadeforsikringer til fordelaktige betingelser hos Tryg. Avtalen representerer 1,4 milliarder kroner i årlige premieinntekter for Tryg.

Slik foregår sigering av avtaler i disse koronatider. Tryg-sjef Espen Opedal på sitt hjemmekontor, med sekretariatsjef i UDF, Lars Erik Wærstad på skjermen (nederst) sammen med Kari Tømmerås og Vibecke S. Osvold fra Tryg.

– Utdanningsforbundet er vår største og viktigste partnerkunde, og vi er glad for å kunne videreføre et samarbeid som har vart siden 2001, sier Trygs norgessjef Espen Opedal i en pressemelding.

Avtalen med Utdanningsforbundet representerer 1,4 milliarder kroner i årlige premieinntekter for Tryg.

–Tryg har vært en langsiktig og god partner for Utdanningsforbundet på forsikringssiden. Vi setter særlig pris på deres vilje til å tenke nytt og følge oss i vårt ønske om å skape gode ordninger som ivaretar våre medlemmers behov, sier sekretariatsjef Lars Erik Wærstad i Utdanningsforbundet. - I årenes løp har vi hatt god tilslutning til forsikringene, men etter at vi intensiverte arbeidet med å tilpasse innhold og pris, ser vi at vi har truffet enda bedre overfor medlemmene. Vi gleder oss til veien videre, sier sekretariatsjef i UDF, Lars Erik Wærstad i meldingen.

– Suksessen med dette samarbeidet, som nå har vart i nesten 20 år, er at vi har utviklet særskilte forsikringer som Utdanningsforbundets medlemmer etterspør, sier Opedal.

Eksempler på dette er egne forsikringer for bil og bolig, der forbundets medlemmer får særlige betingelser, blant annet 75 prosent startbonus på bilforsikring. Avtalen innebærer også kollektive forsikringer på gode vilkår. Husforsikringen inkluderer en unik kriminalitets- og konkursdekning som gir erstatning dersom håndverkere går konkurs eller utsetter forsikringstakere for svindel.

Tryg planlegger videresalg eller børsnotering av Codan 

Tryg et skritt nærmere overtagelse av RSA 

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch