Går til Varig Orkla Forsikring etter 24 år på travbanen

Robert Jakobsen har vært sjef for Varig Orkla Arena de siste årene. Nå blir han avdelingsleder for Varig Orkla Forsikrings nye kontor i Trondheim. 
AVDELINGSLEDER: Robert Jakobsen blir ny avdelingsleder for Varig Orkla Forsikring sitt nye kontor i Trondheim. | Foto: Varig Orkla Arena
AVDELINGSLEDER: Robert Jakobsen blir ny avdelingsleder for Varig Orkla Forsikring sitt nye kontor i Trondheim. | Foto: Varig Orkla Arena

Robert Jakobsen har vært et kjent navn i norsk travsport i en årrekke. Etter flere år som sjef på Leangen travbane, var han en av nøkkelpersonene som bygget opp nye Varig Orkla Arena i Orkanger. Før jul sa han opp stillingen for å begi seg på nye utfordringer. Nå er det klart at han blir avdelingssjef for Varig Orkla Forsikring sitt nye kontor i Trondheim.

– Det føles veldig godt å få en så god og rask avklaring. Da jeg første gangen hørte om muligheten fikk jeg godfølelsen, og den har jeg fortsatt og håper å ha den etter første arbeidsdag også, sier Jakobsen til Nidaros

Jakobsen, som er utdannet jurist, vil være den første ansatte på det nye kontoret, hvor han vil lede prosessen med å fylle opp kontoret. 

– Jobben den første tiden blir å få rekruttert en tre, fire personer som skal jobbe sammen med meg. Jeg tror nok vi skal være flere på plass i løpet av vårparten, sier han. 

– Jeg gleder meg skikkelig. Jeg har jo vært veldig lenge i travsporten, så det å begynne i noe helt nytt, det skal bli godt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også