Gudrun Gulldahl blir ny banksjef i Tromsø

Gudrun Gulldahl er ansatt som ny banksjef for Sparebank 1 Nord-Norge, personmarked i Tromsø.
SKIFTER JOBB: Gudrun Gulldahl er i dag leder for samfunnsavdelingen i Sparebank 1 Nord-Norge. Nå blir hun banksjef for personmarked i Tromsø.
SKIFTER JOBB: Gudrun Gulldahl er i dag leder for samfunnsavdelingen i Sparebank 1 Nord-Norge. Nå blir hun banksjef for personmarked i Tromsø.

Gulldahl kommer fra stillingen som leder for konsernets samfunnsavdeling. Hun erstatter Lars Nymo-Trulsen, skriver Sparebank 1 Nord-Norge i en pressemelding.

– Jeg er både stolt og takknemlig. Både for å ha blitt valgt, og fordi jeg her skal få lov til å bidra til det viktige samfunnsoppdraget vi som bank har. Vi befinner oss i en dyrtid, noe mange kjenner på akkurat nå. God rådgivning rundt personlig økonomi blir bare viktigere i en sånn tid. Alle som kjenner meg vet at jeg brenner for å bidra til utvikling av Nord-Norge, og i min nye rolle får jeg muligheten til å jobbe målrettet med dette i Tromsø for både personer, lag og foreninger, sier Gulldahl i meldingen.

Konserndirektør for personmarkedet, Lasse Hagerupsen, sier at han er svært fornøyd med sin nye signering.

– Gulldahl har gjort en svært god jobb med å bygge opp Samfunnsløftet, som er blitt en kjent merkevare og et viktig verktøy for utviklingen i landsdelen. Nå skal hun bruke sin kreativitet og kraft til å skape enda bedre kundeopplevelser for kundene våre i Tromsø. Det er en reise jeg ser frem til å følge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også