Tryg skifter finansdirektør

Tryg ”trenger en annen CFO-profil”, ifølge en kunngjøring. Profilen er allerede funnet.
Barbara Plucnar Jensen slutter som finansdirektør i Tryg. | Foto: PR
Barbara Plucnar Jensen slutter som finansdirektør i Tryg. | Foto: PR
Stefan Nygaard Hansen

Fra og med i dag avslutter Barbara Plucnar Jensen sin rolle som finansdirektør i Tryg, opplyser forsikringsselskapet i en pressemelding. 

Barbara Plucnar Jensen har som finansdirektør vært en del av selskapets øverste ledelse siden 2019, og nylig har hun hatt en betydelig rolle i oppkjøpet av forsikringskonsernet RSA’s skandinaviske aktiviteter, som det fremgår av kunngjøringen.

– Hennes dype erfaring innen finans og oppkjøp har vært en betydelig ressurs gjennom hele prosessen (oppkjøpet av deler av RSA). Med den prosessen bak oss, intensiveres fokuset på å optimalisere forsikringsdriften i en betydelig større virksomhet, og for å løse denne oppgaven trengs det en annen CFO-profil, uttaler konsernsjef Johan Kirstein Brammer i meldingen. 

Barbara Plucnar Jensens etterfølger er allerede funnet i form av 46 år gamle Allan Kragh Thaysen, som har vært direktør for konsernøkonomi i Tryg de siste fem årene. Han overtar stillingen umiddelbart.

Trygs konsernledelse vil i fremtiden bestå av Johan Kirstein Brammer, økonomidirektør Allan Kragh Thaysen, driftsdirektør Lars Bonde, kommersiell direktør Alexandra Bastkær Winther og teknisk direktør Mikael Kärrsten.

Artikkelen ble først publisert av vårt søskenmedie FinansWatch.dk, og er oversatt av Synnøve Prytz Berset.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også