Nytt forsikringsprodukt for små og mellomstore bedrifter

Strafferettsforsikring er nå tilgjengelig for norske bedrifter.
NYTT: Strafferettsforsikring (Legal Defence) er et nytt forsikringsprodukt i det norske markedet. | Foto: Söderberg & Partners
NYTT: Strafferettsforsikring (Legal Defence) er et nytt forsikringsprodukt i det norske markedet. | Foto: Söderberg & Partners

Norske virksomheter må forholde seg til en rekke lover og forskrifter, og konsekvensene kan blir store om de ikke overholdes. Med strafferettsforsikring (Legal Defence) kan man få advokathjelp ved eventuelle straffbare feilgrep i forbindelse med jobb, forteller senior forsikringsmegler Leif Hjeltgaard i Söderberg & Partners. 

– Å bli anmeldt til politi eller tilsynsmyndighet kan være en stor belastning - både personlig og økonomisk, Legal Defenseer et nytt produkt på markedet som, i tillegg til den økonomiske byrden, også dekker kostander til erfarne advokater som kan hjelpe til med å forsvare seg mot slike anklager. Legal Defense er derfor et fint supplement til styreforsikring for mindre og mellomstore virksomheter, sier Hjeltgaard, i en pressemelding. 

Om en av de ansatte i bedriften, ledelsen eller styret er mistenkt for noe straffbart, kan du med denne forsikringen få dekket kostnader til forsvarsadvokat med rett ekspertise på det aktuelle rettsområdet. 

Legal Defence kan kjøpes av alle små og mellomstore bedrifter, med unntak av bank og finans, i hele Europa. For større virksomheter foretas det en individuell vurdering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også