Huddlestock inngår intensjonsavtale med tysk selskap

Avtalen innebærer at partene skal samarbeide om å tilby handel og investeringer til tyske kunder. 
– FREMGANGSRIK UTFORDRER: Administrerende direktør i Huddlestock, John E. Skajem, mener AVL er en av de mest fremgangsrike utfordrerne i det tyske markedet. | Foto: Huddlestock
– FREMGANGSRIK UTFORDRER: Administrerende direktør i Huddlestock, John E. Skajem, mener AVL er en av de mest fremgangsrike utfordrerne i det tyske markedet. | Foto: Huddlestock

Huddlestocks tyske datterselskap har inngått en intensjonsavtale med det tyske selskapet AVL Finanzvermittlung Beteiligungen (AVL). Det kommer frem av en pressemelding tirsdag ettermiddag. 

Formålet med avtalen er å etablere et samarbeid mellom partene for å tilby handel i alle finansielle instrumenter, i første omgang til det tyske markedet. 

– Vi er stolte over at AVL, som etter min mening er en av de mest fremgangsrike utfordrerne i det tyske markedet, har valgt å samarbeide med Huddlestock, som kommer til uttrykk i den signerte intensjonsavtalen. Vi er overbevist om at våre investment-as-a-service-løsninger til være en sterk bidragssyter til AVL´s vekststrategi innen nettbasert handel av finansielle instrumenter, sier administrerende direktør i Huddlestock, John E. Skajem i pressemeldingen. 

Gjennom samarbeidet ønsker partene å skape en plattform for investering i finansielle produkter som blant annet aksjer, investeringsfond, ETF-er og renteprodukter. 

Utgangspunktet er at AVL vil være ansvarlig for kontakten med kundene, mens Huddlestock skal stå for den teknologiske og regulatoriske infrastrukturen, samt tjenester knyttet til investeringen. 

Intensjonsavtalen er forventet å føre til en kontraktsfestet samarbeidsavtale mellom partene i løpet av kort tid. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også