Ny jule-rekord for Vipps

Det var totalt over 1,5 millioner transaksjoner via betalings-appen på julaften. 
NY REKORD: Kommunikasjonssjef Caroline Lunde i Vipps forteller at det bøe vippset 1,5 milliarder kroner på julaften. | Foto: Vipps
NY REKORD: Kommunikasjonssjef Caroline Lunde i Vipps forteller at det bøe vippset 1,5 milliarder kroner på julaften. | Foto: Vipps

Vipps skriver i en pressemelding at de i år har sett transaksjoner på over 1,5 milliarder kroner på julaften. Dette tallet bryter rekorden fra 2022, hvor det totalt var 1,3 milliarder kroner som ble sendt digitalt på den store dagen, fordelt på 1,4 millioner betalinger. 

– Midt i desember var 14.000 digitale pengegaver forhåndsprogrammert til å sendes på julaften. Antallet endte altså til slutt på 341.600, så det er tydelig at flertallet av pengegavene ble pakket inn etter hvert som siste innspurt nærmet seg, sier kommunikasjonssjef Caroline Lunde i Vipps i meldingen. 

Hun forteller at 32 prosent av alle betalingene skjedde mellom klokken 17.00 og 20.00 på julaften, men sier at de mener at det selvsagt ikke bare er snakk om gaver. 

– Absolutt all vippsing på julaften var neppe gaver, men det har ikke så mye å si. Vi er bare glade for å gjøre julen bittelitt mindre knotete, ved å gjøre gaver og betalinger veldig, veldig enkelt.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også