Stacc kjøper dansk selskap: – Å bli markedsledende er det første steget

Fintech-selskapet har kjøpt 100 prosent av aksjene i det danske selskapet Bytelab. 
SAMLER KREFTER: Administrerende direktør i Bytelab, Jakob Lykke Hansen, og administrerende direktør i Stacc, Geir Nordrik. | Foto: Stacc
SAMLER KREFTER: Administrerende direktør i Bytelab, Jakob Lykke Hansen, og administrerende direktør i Stacc, Geir Nordrik. | Foto: Stacc

Fintech-selskapet Stacc har kjøpt det danske selskapet Bytelab, som leverer softwareløsninger for leasing og finansiering av biler. 

Oppkjøpet er nummer tre i rekken for Stacc. Selskapet, som leverer softwareløsninger for nordiske banker og finansieringsselskaper, har det siste året også kjøpt de svenske selskapene Interactive AB og Stoer Technologies AB. 

– Stacc sin strategi om å levere modulære løsninger til våre kunder står fast. Løsningen til Bytelab er hundre prosent komplementær til Stacc sin eksisterende produktportefølje, og styrker den totale leveransekapasiteten vår. Sammen med Bytelab dekker vi nå hele verdikjeden innen bilfinansiering, leasing, flåtestyring og equipment finance, sier administrerende direktør i Stacc, Geir Nordrik i en pressemelding. 

Stacc opplyser at Bytelab forventer å omsette for 36 millioner norske kroner i 2023. Sammen vil selskapene ta en tydelig posisjon i det nordiske asset finance-markedet. 

– Å bli markedsledende i Norden innen asset finance er det første steget. Det er naturlig å tenke at ekspansjon mot kontinental-Europa vil skje med utgangspunkt i asset finance-satsningen som vi nå styrker betraktelig gjennom å slå oss sammen med Bytelab. Vi ønsker å hjelpe kundene til å realisere fremtidens mobilitets- og finansieringsløsninger ved hjelp av teknologi, sier Nordrik. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også