Oslo Pensjonsforsikring i gang med boliglån til hele markedet

Selskapet åpnet sin digitale boliglånsløsning denne uken. 
ÅPNET OPP: Oslo Pensjonsforsikring tilbyr nå boliglån til andre enn ansatte i Oslo kommune. Avbildet er administrerende direktør Lars Haram. | Foto: Morten Brakestad
ÅPNET OPP: Oslo Pensjonsforsikring tilbyr nå boliglån til andre enn ansatte i Oslo kommune. Avbildet er administrerende direktør Lars Haram. | Foto: Morten Brakestad

Oslo Pensjonsforsikring til nå kun boliglån til ansatte i Oslo kommune. Denne uken åpnet selskapet opp sin digitale boliglånsløsning «Kassa» for hele boliglånsmarkedet.

– Vi ønsker å nå ut til kunder som kun ønsker et boliglån, og benytter banken sin til andre ting. Med andre ord står kundene ganske fritt hvis de velger å ha boliglånet sitt hos oss. Lån er heller ikke noe ukjent område for oss, nyheten nå er at vi tar i bruk moderne teknologi og tilbyr boliglån til hele markedet, sier administrerende direktør i Oslo Pensjonsforsikring, Lars Haram, i en pressmelding. 

FinansWatch har tidligere omtalt at Oslo Pensjonsforsikring var på vei inn i boliglånsmarkedet.

Boliglånsløsningen er heldigital, og er utviklet i samarbeid med fintechselskapet Stacc. Teknologien bak løsningen automatiserer låneprosessen, og skal gjøre prosessen så smidig som mulig for kundene. 

– Kundeopplevelsen i Kassa handler om enkelhet. Det er enkelt å få den beste renten, det er enkelt å søke og når responsen er rask vil det også oppleves befriende enkelt for kunden. Denne enkelheten for kunden gjør det også enkelt for oss å håndtere. Derfor tar vi ikke termingebyr, sier han. 


Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også