Sparebank 1 Kundesenter flytter til nye lokaler i Stavanger

Selskapet flytter dermed nærmere 200 ansatte til nytt kontor i 2026.
KONTORBYGG I STAVANGER: Jåttåvågveien 10 skal bli det nye hjemmet til Sparebanken 1 kundesenter | Foto: Anvil asset advisors
KONTORBYGG I STAVANGER: Jåttåvågveien 10 skal bli det nye hjemmet til Sparebanken 1 kundesenter | Foto: Anvil asset advisors

Sparebank 1 Kundesenter skal flytte nesten 200 ansatte til Avant-bygget i Stavanger. 

– Vi valgte Avant på grunn av byggets strategiske beliggenhet, nærhet til offentlig transport, tydelige miljøprofil og det brede utvalget av fasiliteter som passer godt for våre unge ansatte, sier administrerende direktør Rune Bertelsen i Sparebank 1 Kundesenter i en pressemelding. 

Til FinansWatch sier Bertelsen at hovedårsaken til flyttingen er at leiekontrakten i de gamle lokalene utgår. 

– Først og fremst flytter vi fordi leiekontrakten ved Kanalsletta går ut, men så trengte vi også mer areal. Avant-bygget var det beste alternativet siden det er lett ankomst og godt kollektivtilbud. Ved de gamle kontorene var man veldig bilavhengige, og med tanke på miljø så vil vi sørge for at kollektivtilbudet er bra ved våre lokaler. 

De nye kontorene ligger i bydelen Hinna og rett over gata fra SR-Bank Arena, fotballstadion til Viking. Det er omtrent ti minutters kjøring til de gamle kontorene på Sola i nærheten av flyplassen, og omtrent 20 minutter med tog til sentrum. 

Ifølge eieren av Avant skal «oppgraderes betydelig» når Aker flytter ut i løpet av 2025.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også